Prill 2015

Në përfundim të procedurave për përzgjedhjen e Konsulentit të shërbimit “Përzgjedhja e një Firme për Përgatitjen e Studimit mbi Potencialin e të Ardhurave nga Industria Nxjerrëse", ju informojmë se fitues është shpallur kompania Ernst & Young et Associes, Francë. Kontrata ndërmjet Sekretariatit Shqiptar EITI dhe Kompanisë Ernst &...

Me date 2 Prill 2015, Grupi Nderinstitucional te Punes te EITI Shqiptar zhvilloi takimin e radhes se MSG ne ambjentet e kompanise Bankers Petroleum ne qytetin e Fierit. Ne fillim te takimit Presidenti dhe Drejtori Ekzekutiv i kompanise Bankers Petroleum Z. David French, beri nje prezantim...

Revista Monitor, 23.03.2015 Flet Dorina Çinari, drejtuese e Sekretariatit Nisma për Transparencë në Industrinë Nxjerrëse Nuk ka ide më të fuqishme, se sa një ide së cilës i ka mbërritur koha. “T’i bëjmë burimet tona natyrore të punojnë për njerëzit” është një ide, koha e së cilës...

Me date 13 Mars 2015, ne ambjentet e Hotel Rogner Tirana, EITI Shqiptar, zhvilloi një takim miqësor me gazetarë ekonomike të mediave kombëtare dhe atyre lokale, duke synuar hedhjen e hapave te parë të një bashkëpunimi afatgjatë mes Sekretariatit EITI dhe gazetarëve. Drejtuesja e Sekretariatit Znj....

Në përfundim të procedurave për përzgjedhjen e Konsulentit të shërbimit “Përzgjedhja e një Firme për Studimin e Fizibilitetit për Sistemet e Integruara të të dhënave EITI", ju informojmë se fitues është shpallur kompania DM Consulting Services, Tiranë. Kontrata ndërmjet Sekretariatit Shqiptar EITI dhe Kompanisë DM Consulting Services është nënshkruar më...

Në përfundim të procedurave për përzgjedhjen e Konsulentit të shërbimit “Përzgjedhja e një Firme për Studimin Qëllimor EITI për Sektorin e Hidroenergjisë″, ju informojmë se fitues është shpallur kompania Deloitte Audit Albania, Tiranë. Kontrata ndërmjet Sekretariatit Shqiptar EITI dhe Kompanisë Deloitte Audit Albania është nënshkruar më datë 11.02.2015. Drejtuesi i...

Sot me date 13.02.2015 ne ambjentet e Ministrise se Energjise dhe Industrise, u zhvillua takimi i pare per vitin 2015 i MSG te EITI Shqiptar kryesuar nga Zv. Ministri i Energjise dhe Industrise, Z. Ilir Bejtja. I pranishem ne kete takim ishte dhe Z. Edon...

Ky artikull u publikua fillimisht në faqen e internetit të Sekretariatit Ndërkombëtar EITI (eiti.org), e Mërkurë, 14 Janar 2015 Mbështetja tek përvoja dhe praktikat më të mira, nxitja për zbatimin e duhur të Standardit EITI dhe mbështetja ndaj vendeve për të kaluar nga transparenca tek llogaridhënia...