Takim me gazetaret ekonomike

Takim me gazetaret ekonomike

Me date 13 Mars 2015, ne ambjentet e Hotel Rogner Tirana, EITI Shqiptar, zhvilloi një takim miqësor me gazetarë ekonomike të mediave kombëtare dhe atyre lokale, duke synuar hedhjen e hapave te parë të një bashkëpunimi afatgjatë mes Sekretariatit EITI dhe gazetarëve.

Drejtuesja e Sekretariatit Znj. Çinari prezantoi misionin dhe rrugëtimin e Nismës EITI ne bote dhe ne vend duke theksuar se kjo nismë e rëndësishme, mund të këte sukses ne Shqiperi duke pasur edhe kontributin e gazetareve.

Në takim u transmetua gjithashtu spoti televiziv per EITI Shqiptar i lançuar së fundmi në mediat kryesore Shqiptare dhe rrjetet sociale.