EITI Tag

Ky artikull u publikua fillimisht në faqen e internetit të Sekretariatit Ndërkombëtar EITI (eiti.org) Takimi i Bordit Ndërkombëtar EITI, Standartit Global për qeverisjen e burimeve natyrore, po zhvillohet në Oslo, Norvegji më datat 1 dhe 2 Qershor. Takimi i Bordit kryesohet nga Fredrik Reinfeldt, Kryeministri suedez në...