Aktivitete Qeveria

http://www.albeiti.org/takim-me-perfaqesues-te-pushtetit-lokal-dhe-te-bizneseve-ne-sektorin-minerar-ne-pogradec/

Takime me drejtues të Bashkive Pukë dhe Fushë Arrëz, mbi aktivitetin EITI dhe problemet lidhur me përfitimet nga Industria Nxjerrëse në këto zona

Takim mbi Problematikat dhe sfidat e zgjidhjes së mosmarrveshjeve ndërmjet Bizneseve dhe Komuniteteve

http://www.akbn.gov.al/nis-dixhitalizimi-i-arkives-teknike-te-hidrokarbureve-arritje-per-ruajtjen-dhe-administrimin-e-pasurise-kombetare-nder-vite-ne-fushen-e-hidrokarbureve/

http://www.akbn.gov.al/programi-per-asistencen-hidrokarbure-kompania-deloitte-financial-advisory-services-llp-nis-zbatimin-ne-bashkepunim-me-akbn/

https://www.infrastruktura.gov.al/konsultimi-i-projvkm-per-master-planin-e-gazit-per-shqiperine/

https://sot.com.al/ekonomia/ministria-e-infrastruktures-dhe-energjise-zgjeron-listen-e-zeze-200-leje-minerare-ne-proces?fbclid=IwAR2bKsePrNcHDTzpmVw-ThcTwf8AqaUhvPELKrM40rGD3bQwkKnyGQqR6ZA

Ditari javor! 📒#egjithëvëmendjapërju #MIE

Gepostet von Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë am Montag, 11. März 2019

Gepostet von Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë am Montag, 4. März 2019

https://www.facebook.com/267225880099293/photos/pcb.1282833528538518/1282833188538552/?type=3&theater