Njoftime

Njoftimi i Dhënies së Kontratës Emri i Projektit: Nisma për Transparencë në Industrinë Nxjerrëse (Granti Nr. TF0A6493) Vendi: Shqipëri Numri i Projektit: P158380 Data: 13 Nëntor 2020 Dhënia e Kontratës për Procedurën “RfQ”   Emri dhe Adresa e Furnizuesit Data e nënshkrimit të Kontratës Metoda e Prokurimit Cmimi Kohëzgjatja Qëllimi i përmbledhur i Kontratës CCS shpk   Rr. “Sulejman Delvina”, ...

Njoftim i Dhënies së Kontratës Emri i Projektit: Nisma për Transparencë në Industrinë Nxjerrëse (Granti Nr. TF0A6493) Vendi: Shqipëri Numri i Projektit: P158380 Data: 5 Nëntor 2020   Konsulenti të cilit i është dhënë Kontrata:     Znj. Alba Cela   Adresa e Konsulentit:     Rr. “Andon Zako Çajupi, No.20/5”, Tiranë, Shqipëri. E-mail: acela@aiis-albania.org Mobile: +355696031023 Data e nënshkrimit të Kontratës:   5...

Njoftimi i Dhënies së Kontratës Emri i Projektit: Nisma për Transparencë në Industrinë Nxjerrëse (Granti Nr. TF0A6493) Vendi: Shqipëri Numri i Projektit: P158380 Data: 12 Tetor 2020   Firma Konsulente së cilës i është dhënë Kontrata:   ikubINFO Software Engineering Adresa e Firmës Konsulente:     Rr. “Abdyl Frashëri”, EGT Tower, P. 11/1, kati 2, Tirana, Cel:...

KËRKESË PËR SHPREHJE INTERESI (SHËRBIME KONSULENCE– PËRZGJEDHJA E FIRMAVE)   Republika e Shqipërisë Sekretariati i Nismës për Transparencë në Industrinë Nxjerrëse Granti Nr.: TF0A6493   Titulli i paketës:        Shërbime konsulence për inventarizimin, digjitalizimin dhe krijimin e Portalit të Kadastrës Minerare.   Nr. i Referencës:        ALBEITI/CS/CQ/F.2   Kjo Kërkesë për Shprehje Interesi publikohet pas Njoftimit të Përgjithshëm...