Maj 2015

Aktivitetet sensibilizuese ne kuader te levizjes "Ta Pastrojmë Shqipërinë" organizuar nga Green Line Albania u mbyllen dje me date 21 Maj 2015 ne qytetin e Pogradecit. EITI Shqiptar mori pjese ne kete aktivitet, me qellim mbeshtetjen e nismes per mbrojtjen e mjedisit. Te pranishem ne...

Aktivitetet ne kuader te levizjes "Ta Pastrojmë Shqipërinë" vazhdojne. EITI Shqiptar mori pjese ne takimin e rradhes zhvilluar ne qytetin e Vlores me 18 Maj 2015, per mbrojtjen e mjedisit dhe vlerave te tij. Pjesemarresit ne takim u shprehen mbi rendesine qe ka mjedisi ne...

Me 15 Maj 2015 ne qytetin e Kukesit, EITI Shqiptar iu bashkua levizjes "Ta Pastrojmë Shqipërinë" organizuar nga Green Line Albania, me qellim mbeshtetjen e aktiviteteve sensibilizuese per mbrojtjen e mjedisit. Te pranishem ne kete takim ishin perfaqesues te pushtetit vendor, shoqerise civile dhe qytetare. ...

Ne vijim te aktiviteteve te organizuara nga Green Line Albania ne kuader te levizjes "Ta Pastrojmë Shqipërinë", EITI Shqiptar mori pjese ne aktivitetin sensibilizues të realizuar me 14 Maj 2015 ne Patos, per mbrojtjen e mjedisit dhe vlerave te tij. Te pranishem ne kete takim...

Ne vijim te aktiviteteve te organizuara nga Green Line Albania ne kuader te levizjes "Ta Pastrojmë Shqipërinë", EITI Shqiptar mori pjese ne aktivitetin sensibilizues të realizuar me 13 Maj 2015 ne Durres, per mbrojtjen e mjedisit dhe vlerave te tij. Te pranishem ne kete takim...

Më 6 maj, Dretuesja e Albania EITI, Dorina Çinari i pergjigjet pyetjve te gazetarit Blendi Sala në Klubin e Mëngjesit në Club TV. Çfarë është EITI dhe qëllimi i misionit të tij; Kur Shqipëria u angaxhua në EITI; Kush i çertifikon Raportet EITI; Përbërja e...