Burimet natyrore dhe shfrytezimi i tyre – “Te besh Ekonomi” ne News 24

Burimet natyrore dhe shfrytezimi i tyre – “Te besh Ekonomi” ne News 24

Më 13 Maj, Zv. Ministri i Energjise dhe Industrise Z. Ilir Bejtja dhe Dretuesja e EITI Shqiptar, Znj. Dorina Çinari moren pjese ne emisionin “Te besh Ekonomi” ne televizionin News 24. Burimet natyrore te vendit tone, perdorimi dhe shfrytezimi i tyre nga privatet e licensuar ne industrine nxjerrese te naftes, gazit dhe minierave ishin tema e diskutimit.

Për më tepër ju ftojme te ndiqni emisionin e plotë në videon më poshtë: