Aktivitet ne Durres per mbrojtjen e mjedisit

Aktivitet ne Durres per mbrojtjen e mjedisit

Ne vijim te aktiviteteve te organizuara nga Green Line Albania ne kuader te levizjes “Ta Pastrojmë Shqipërinë”, EITI Shqiptar mori pjese ne aktivitetin sensibilizues të realizuar me 13 Maj 2015 ne Durres, per mbrojtjen e mjedisit dhe vlerave te tij. Te pranishem ne kete takim ishin perfaqesues te pushtetit vendor, shoqerise civile dhe qytetare.

11264990_979751385392619_2573099531941506301_n

1655782_979751528725938_1952496947763828666_o