Aktivitet ne Patos per mbrojtjen e mjedisit

Aktivitet ne Patos per mbrojtjen e mjedisit

Ne vijim te aktiviteteve te organizuara nga Green Line Albania ne kuader te levizjes “Ta Pastrojmë Shqipërinë”, EITI Shqiptar mori pjese ne aktivitetin sensibilizues të realizuar me 14 Maj 2015 ne Patos, per mbrojtjen e mjedisit dhe vlerave te tij. Te pranishem ne kete takim ishin perfaqesues te pushtetit vendor, shoqerise civile, kompanive te industrise nxjerrese qe operojne ne zonen e Patos-Marinez dhe qytetare.

 

3 6 4