Aktivitet ne Pogradec per mbrojtjen e mjedisit

Aktivitet ne Pogradec per mbrojtjen e mjedisit

Aktivitetet sensibilizuese ne kuader te levizjes “Ta Pastrojmë Shqipërinë” organizuar nga Green Line Albania u mbyllen dje me date 21 Maj 2015 ne qytetin e Pogradecit. EITI Shqiptar mori pjese ne kete aktivitet, me qellim mbeshtetjen e nismes per mbrojtjen e mjedisit. Te pranishem ne kete takim ishin perfaqesues te pushtetit vendor, shoqerise civile dhe qytetare.

3 1