Aktivitet ne Vlore per mbrojtjen e mjedisit

Aktivitet ne Vlore per mbrojtjen e mjedisit

Aktivitetet ne kuader te levizjes “Ta Pastrojmë Shqipërinë” vazhdojne. EITI Shqiptar mori pjese ne takimin e rradhes zhvilluar ne qytetin e Vlores me 18 Maj 2015, per mbrojtjen e mjedisit dhe vlerave te tij. Pjesemarresit ne takim u shprehen mbi rendesine qe ka mjedisi ne zhvillimin e turizmit. Te pranishem ne kete aktivitet te organizuar nga Green Line Albania ishin perfaqesues te pushtetit vendor, shoqerise civile dhe qytetare.

3 1