Promovimi i iniciatives EITI dhe Raporti EITI 2012 per Shqiperine

Promovimi i iniciatives EITI dhe Raporti EITI 2012 per Shqiperine

Si shfrytezohen pasurite nentokesore. Ne studio me Dorina Cinari, Drejtore e EITI Albania. – Format informativ i cili do tu sjelle cdo mengjes informacione te bollshme dhe utilitare per te nisur nje dite sa me mbare. Moderuar nga Pranvera Borakaj dhe Nolian Lole, “7 pa 5” do te jete nje reviste e temave soft e jo vetem, duke orientuar vemendjen e audiences e duke synuar te nxise tek ajo reagimet lidhur me ngjarje apo dukuri pjese e jetes sone te perditshme…