Njoftim – Mbledhja e MSG-së

Njoftim – Mbledhja e MSG-së

 

logo 2

Njoftim

Sekretariati Kombëtar EITI njofton që më datë 31 Tetor 2016, zhvillohet takimi i radhës i Bordit Shqiptar EITI. Në rend të ditës janë:

1. Prezantimi i Raportit e Parë të Rakordimit për Raportin EITI 2015 nga ana e Administratorti të Pavarur, – Deloitte Audit Albania
2. Prezantimi dhe Draft Strategjisë së Komunikimit EITI 2017 si dhe komente e  sugjerime lidhur me të.
3. Drafti i parë i RoadMap-it shqiptar për Publikimin e Pronarëve të Vërtetë (Beneficial Ownership Disclosures) referuar kërkesave të reja të standartit EITI.

Mbledhja do të mbahet në ora 12:00, në sallën e mbledhjeve pranë Ministrisë së Energjisë dhe Industrisë.