Mireqeverisja e Burimeve Natyrore – EITI Albania

Mireqeverisja e Burimeve Natyrore – EITI Albania

Mireqeverisja e Burimeve Natyrore eshte tema e trajnimeve qe EITI Albania dhe Columbia Center on Sustainable Investment Columbia Law School – The Earth Institute, po organizojne per grupet e interesit. Eksperte te Columbia shpjegojne nder te tjera, se vendosja e Transparences sipas Standarteve Nderkombetare ka shume rendesi ne mireqeverisjen e burimeve natyrore. Dorina Cinari, Drejtore e EITI Albania deklaron se me date 15 dhjetor do te publikohen raportet e transparences EITI 2013 dhe 2014 ne perputhje me standartin nderkombetar EITI.

Per me shume shikoni videon me poshte: