Mars 2015

Revista Monitor, 23.03.2015 Flet Dorina Çinari, drejtuese e Sekretariatit Nisma për Transparencë në Industrinë Nxjerrëse Nuk ka ide më të fuqishme, se sa një ide së cilës i ka mbërritur koha. “T’i bëjmë burimet tona natyrore të punojnë për njerëzit” është një ide, koha e së cilës...

Me date 13 Mars 2015, ne ambjentet e Hotel Rogner Tirana, EITI Shqiptar, zhvilloi një takim miqësor me gazetarë ekonomike të mediave kombëtare dhe atyre lokale, duke synuar hedhjen e hapave te parë të një bashkëpunimi afatgjatë mes Sekretariatit EITI dhe gazetarëve. Drejtuesja e Sekretariatit Znj....