Prill 2017

Në datën 22 Prill 2017 në hotel “Rogner”, Tiranë, u zhvillua workshop-i me temë “Mbi proçesin e anëtarësimit të Kosovës në EITI” i organizuar nga Ministria e Zhvillimit Ekonomik të Republikës së Kosovës dhe shoqëria civile kosovare KFOS. Me ftesë të organizatoreve në këtë takim...

Ditën e premte në orën 11:00, në ambientet e Hotel Tirana International, u mbajt tryeza e diskutimeve mes Sekretariatit të Nismës për Transparencë në Industrinë Nxjerrëse (EITI Albania) dhe përfaqësuesëve të operatorëve të industries nxjerrëse në Shqipëri. Pjesë e kësaj tryeze ishte edhe Z. Sajmir...