Strategjia e Komunikimit dhe Plan Veprimi Nentor 2014 – Qershor 2015

Strategjia e Komunikimit dhe Plan Veprimi Nentor 2014 – Qershor 2015

Sekretariati EITI Shqiptar publikon Strategjine e Komunikimit dhe Planin e Veprimit per periudhen Nentor 2014 – Qershor 2015.

Lexo Me Shume…