Dita e dytë e Panairit Ndërkombëtar “Energjia dhe Ndërtimi”

Dita e dytë e Panairit Ndërkombëtar “Energjia dhe Ndërtimi”

Dita e dytë e Panairit Ndërkombëtar “Energjia dhe Ndërtimi” nisi me prezantimin e projekteve strategjike për zhvillimin e sektorit duke ofruar mundësi biznesi për pjesëmarrësit në realizimin e bashkëpunimeve me subjektet e huaja, institucionet shtetërore, kompanive private, etj. Projektet u prezantuan nga përfaqësues të Ministrisë së Energjisë dhe Industrisë, Ministrisë së Infrastrukturës dhe Institucionet e Varësisë, si dhe nga përfaqësues të Kompanive vendase dhe ato ndërkombëtare.

[su_slider source=”media: 3799,3798,3797″ limit=”24″ width=”580″ height=”660″ title=”no”]