Dhjetor 2019

Në datë 2 Dhjetor 2019, në ambjentet e Sekretariatit Kombëtar EITI, prezantohet me anëtarët e MSG, Drejtuesi i ri i Sekretariatit Kombëtar EITI, Z. Genci Tërpo. Në fjalën e tij, Z. Tërpo fillimisht falenderoi për pjesëmarrjen dhe shprehu besimin se me përvojën profesionale që kanë anëtarët...