Dhjetor 2016

 MINISTRIA E ENERGJISË DHE INDUSTRISË EITI Albania Sekretariati i Nismës për Transparencë në Industrinë Nxjerrëse KËRKESË PËR SHPREHJE INTERESI (SHËRBIME KONSULENCE– PËRZGJEDHJA E INDIVIDËVE) Republika e Shqipërisë Ministria e Energjisë dhe Industrisë Sekretariati i Nismës për Transparencë në Industrinë Nxjerrëse Granti Nr.: TF0A1769 Titulli i paketës:         Përzgjedhja e një Konsulenti Individual për Menaxhimin Financiar Nr....

Nga Sokol Mati Transparenca ne industrine nxjerrese lindi si inisiative mbareboterore EITI-NTIN (Extractive Industries Transparency Initiative – Nisma per Transparence ne Industrite Nxjerrese), si nje koalicion i perbere nga qeveri, kompani, shoqeria civile, investitore, organizma nderkombetare dhe ka zhvilluar nje metodologji te sakte dhe fleksibile per...

Sekretariati Shqiptar EITI në bashkëpunim me AlbChrome organizuan në 15 Dhjetor 2016, në qytetin e Bulqizës takimin e rradhës të Bordit Shqipëtar EITI. Objektivi i këtij takimi ishte rritja e bashkëpunimit mes kompanive operuese në vend dhe Sekretariatit EITI. Takimi i Bordit EITI nisi me një...