Shkurt 2016

Ky artikull u publikua fillimisht në faqen e internetit të Sekretariatit Ndërkombëtar EITI (eiti.org) Fredrik Reinfeldt, Drejtuesi i ri i EITI, falenderon komunitetin EITI për besimin e treguar ndaj tij. Me emërimin Drejtues i EITI, Fredrik Reinfeldt shprehu mirënjohjen që iu dha besimi për të kryesuar EITI....

Ky artikull u publikua fillimisht në faqen e internetit të Sekretariatit Ndërkombëtar EITI (eiti.org) E Martë 23 Shkurt - Bordi i EITI miratoiStandartin EITI 2016, i cili hyn në fuqi menjëherë. ”Standarti EITI 2016 inkurajon vendet që të vënë përdorim sistemet ekzistuese të raportimit përmbledhjen e...

Ky artikull u publikua fillimisht në faqen e internetit të Sekretariatit Ndërkombëtar EITI (eiti.org) Republika Demokratike e Kongos, Gana, Mongolia dhe Filipinet marrin çmime. Më 24 shkurt në seancën e hapjes së Konferencës Globale EITI në Lima, Drejtuesja e EITI, Clare Short shpalli fituesit e Çmimit EITI...

Ky artikull u publikua fillimisht në faqen e internetit të Sekretariatit Ndërkombëtar EITI (eiti.org) Në prag të Konferencës Globale EITI në Lima, EITI mirëpriti vendet implementuese të 50-të dhe të 51-të. Bordi EITI sot miratoi aplikimet për vend kandidat EITI nga Republika Domenikane dhe Gjermania. Tani janë...

Përparim Alikaj Përfaqësues i FIAA  në MSG Publikimet e raporteve të EITI-t për vitet 2013 dhe 2014 në Dhjetor të vitit 2015 ishin një sukses i madh për Inisiativën e Transparencës së Industrisë Nxjerrëse të Shqipërisë (ALBEITI), mbasi u grumbulluan dhe përpunuan të dhënat voluminoze të aktivitetit...