Gusht 2014

Gazeta Shqip 26 Qershor 2014 Të ardhurat/ Drejtuesja e sekretariatit për transparencën, Dorina Çinari: Gati raporti “EITI 2011” Sipas të dhënave për vitin 2011, pushtetit vendor nuk i është transferuar ndonjë lek në formën e rentës së grumbulluar, pagesat e derdhura nga kompanitë që shfrytëzojnë pasuritë natyrore...

Ministri i Energjise dhe Industrise Z. Damian Gjiknuri shprehet per reformen ne sektorin e Industrise Nxjerrese. Shqipëria ka publikuar raportin e saj EITI 2011, i pari sipas standardit te ri EITI, i cili detajon të ardhurat nga sektorët e naftës, gazit dhe minierave. Duke ndjekur...