Shkurt 2014

Standarti EITI eshte permiresuar dhe rregulla te reja jane vendosur ne Konferencen e 6-te Globale EITI ne Sidnej ne 22 – 24 Maj 2013. Puna, eksperienca dhe rezultatet e deritanishme EITI kane evoluar drejt standardit te ri EITI 2013, i cili eshte miratuar dhe tashme...