Lajme

Takim planifikues për rentën minerare të industrive nxjerrëse

Burimi i Lajmit: OSCE Presence in Albania Prezenca e OSBE-së organizoi sot një takim planifikues për rentën minerare të industrive ...
Lexoni Më Tepër…

Takim i Grupit Ndërinstitucional të Punës (MSG)

Më datë 24 Janar 2020, Drejtuesi i Sekretariatit Kombëtar EITI, z. Genci Tërpo, zhvilloi një takim me anëtarët e Grupit ...
Lexoni Më Tepër…

Workshop mbi bashkëpunimin ndërmjet Sekretariatit Kombëtar dhe Sekretariatit EITI Ukrainë në zbulimin e Pronarëve Realë

Në datat 16-18 dhjetor 2019, në Kiev, Ukrainë, si një ndër vendet që krijoi regjistrin e parë në botë të ...
Lexoni Më Tepër…

Takim për impaktin e Rentës mbi Zhvillimin e Qëndrueshëm

Në datën 19 Nëntor 2019 në Tiranë nga Alb-EITI , Prezenca e OSBE në Shqipëri  dhe Agjensia për mbështetjen e ...
Lexoni Më Tepër…