Standarti EITI

Standarti EITI

udherrefyesi foto homepage

Udhërrëfyesi EITI

faktembieitin ikon

Fakte EITI

msi integrity

MSI Integrity

Harta Ushtrimore e Industrisë Nxjerrëse

output_5ucAIe

Njoftime

Njoftim - Mbledhja e MSG-së

  Njoftim   Sekretariati Kombëtar EITI njofton që më datë 29 Korrik 2016, zhvillohet mbledhja e radhës e Grupi Ndërinstitucional të Punës EITI. Bordi EITI pritet të miratoj Më Shumë...

Njoftim i Dhënies së Kontratës

Në përfundim të procedurave për përzgjedhjen e Konsulentit të shërbimit “Administrator i Pavarur për Përgatitjen dhe Rakordimin e Raporteve EITI 2015 dhe 2016″, ju informojmë se Më Shumë...

Kërkesë për shprehje interesi – Shërbime konsulence – Përzgjedhja e individëve

MINISTRIA E ENERGJISË DHE INDUSTRISË EITI Sekretariati i Nismës për Transparencë në Industrinë Nxjerrëse  KËRKESË PËR SHPREHJE INTERESI (SHËRBIME KONSULENCE– PËRZGJEDHJA E INDIVIDËVE) Republika e Shqipërisë Ministria e Energjisë dhe Industrisë Sekretariati Më Shumë...

Raporte

icon eiti reportEITI 2013-2014

icon eiti reportEITI 2012

icon eiti reportEITI 2011 

icon eiti reportValidimi EITI

icon eiti reportEITI 2010

icon eiti reportEITI 2009 

Formati Përmbledhës i Raporteve EITI

icon eiti reportEITI 2014

icon eiti reportEITI 2013

icon eiti reportEITI 2012

Blog

Transparenca dhe zhvillimi në sektorin minerar

sokol-matiNga Sokol Mati Informacioni dhe trasparenca jane dy elemente shume te rendesishem ne hartimin e politikave zhvillimore per nje rritje ekonomike te qendrueshme ne cdo sektor Më Shumë...

Komente mbi Raportet e EITI-t për vitet 2013 dhe 2014

comment-icon (1)Përparim Alikaj Përfaqësues i FIAA  në MSG Publikimet e raporteve të EITI-t për vitet 2013 dhe 2014 në Dhjetor të vitit 2015 ishin një sukses i madh Më Shumë...

Institucionet publike dhe entet që qeverisin sektorin - Raporti EITI 2013-2014

institucInstitucionet publike dhe entet që qeverisin sektorin Raporti EITI 2013-2014   Figura 1- Institucionet kryesore publike dhe linjat e raportimit Ministria e Energjisë dhe Industrisë1 ("MEI" ose "Ministria") Më Shumë...

Lajme

Trajnim mbi Nismën EITI – KFOS dhe Euroasia Hub

trajnim-KS-eITIFondacioni i Kosovës për Shoqëri të Hapur (KFOS) së bashku me Eurasia Hub organizuan ditën e premte dhe të shtunë, datë 24-25 Qershor 2016, në Më Shumë...

Misioni i Bankës Botërore trajnim për anëtarët e MSG EITI Shqipëri

Misioni i Bankës Botërore zhvilloi më datë 09 Qershor 2016 një trajnim në Tiranë, për anëtarët e MSG, EITI Shqipëri si dhe përfaqësues të institucioneve Më Shumë...

Takimi i 34-ërt i Bordit EITI, Oslo

IMG-20160602-WA0001Ky artikull u publikua fillimisht në faqen e internetit të Sekretariatit Ndërkombëtar EITI (eiti.org) Takimi i Bordit Ndërkombëtar EITI, Standartit Global për qeverisjen e burimeve natyrore, Më Shumë...

Back to Top
Descargar musica